во

14 Вежбачи во теретана кои живеат во свој свет и не размислуваат што ќе кажат другите

Ако решиле да одат во теретана, независно дали носат венчаница или костим од Бетмен, дали се родители со деца или возрасни луѓе над 70 години – тие го прават тоа без да размислуваат на ништо.

Очигледно, справите за вежбање се местото каде луѓето може да бидат свои: