во

Вози до Струмица…

Возач го чека својот шеф.

Шефот доаѓа и му вели:

– Вози до Струмица!

– Абе шефе, што ќе правиме во Струмиица? Таму само ку*ви и фудбалери?!

– Мојата сопруга е од таму.

– Аааааааа… а за кој тим игра?