во

Го гледам комшијата простира алишта во 4:00 наутро. Го прашувам…

Го гледам комшијата простира алишта во 4:00 наутро. Го прашувам:

– Абе комши, што правиш?

– Еве да ги ставам алиштата да се сушат.

– А кога испра?

– Додека готвев.

– Додека готвеше? А кога спиеше?

– Кога се женев…