во

Дами и господа, достигнавме висина од десет илјади метри, температурата надвор е -50 степени…

За време на лет пилотот објавува:

– Дами и господа, достигнавме висина од десет илјади метри, температурата надвор е -50 степени, за сега летот е нормален… Што!? У пи*ку матер… Лелеее, да му ја е*** мајката, да му ја… Лелее…

Тишина. Авионот си лета…

Пилотот повторно:

– Почитувани патници, извинете ве молам, но стјуардесата случајно ми истури жешко кафе. Да можете да видите какви ми се панталоните од напред…

Машки глас од задните седишта:

– А сакате ли да видите какви се моите од позади?!