во

Еден водоинсталатер оди на повик за пукната цевка во приватен стан…

Еден водоинсталатер оди на повик за пукната цевка во приватен стан, ѕвони на вратата од станот и му отвора згодна женска…

Си ја завршил работата мајсторот и девојката разголено облечена го прашува:

– Колку е поправката… мајсторе ??

*100 евра… Г-це …

– Девојката си ја соблекува маицата и прашува… а сега ???

*100 евра Г-це … видно возбуден одговара мајсторот…

– Ја соблекува и така малата сукњичка девојката, останува голичка и повторно го прашува… а сееега ????

* Видно вознемирен, се чеша по главата, диша убрзано… и повторно одговара… 100 евра Г-це ..

Си платила девојката 100 евра и мајсторот директно во кафана, го вика келнерот и му порачува… дај ми пива за 100 евра !!!

– Ама Г-не… тоа се ептен многу пива… да ви кажам…

* А бре давај да почнам да ги пијам… овој мојов… кога го мрзи да стане за 5 минути… сега нека се мачи да моча цел ден !!!