во

Жената нервозна не може да заспие го буди мажот…

Жената нервозна не може да заспие го буди мажот:

– Диме, Диме, станувај бе, сврти се на другата страна! ‘Рчиш како ауспух на мотор!

Мажот во полу сон се врти и ѝ вели:

– Добро ќе се свртам, ама кога ќе се свртам да не очекуваш да запеам како Енрике Иглесијас?!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Си биле три другарки…

Навистина, мојот комшија е екстремно глуп човек…