во

Жено, нели си на диета ма?

– Жено, нели си на диета ма?

– Така е.

– Така е, ама само што изеде 3 банички!

– Е да де, ама јас сакав да изедам 6, а изедов 3!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Навистина, мојот комшија е екстремно глуп човек…

Мажот се бричи на огледалото во бањата…