во

Затвори ги очите. У пустина си. Вручина е… чуеков почнал да се поти…

Tетоец бил у Индија за да научи да прае маѓие. Се вратил у Тетоо и пријателиве го натерале да покаже што научил.

Почнал со првиот:

– Затвори ги очите. У пустина си. Вручина е … – Чуеков почнал да се поти. “Глеаш оаза, а ти се причинуе.

Овја почнал да се тресе, у тој момент маѓионичаров рекол “ПУФ” и чуеков се разбудил ….

“Ај сега мене”, рекол другиот, и маѓионичаров почнал:

– Ти си на северниот пол, ладно е, мислиш ќе смрзнеш …- Чуеков почнал да се тресе …- Глеаш куќа, сакаш да влезеш да се загрееш, ноѓете не ти ида…

– Овја не можел да мрдне, и во у момент маѓионичаров речекол “ПУФ”, и се разбудил.

Редот му дошол на третиот Тетоец, и маѓионичаров почнал:

– На плажа си, море, песок, пиво, лепотице… Една ти намигнуе и те зема у соба. Изгледа топ од доле до горе. Длги ноѓе, кукоој, големи сисе.

У тој момент чуеков ги отвара очите и му вика на маѓионичаров:

– Само речи, “ПУФ”, ќе ти га е*ем мајката и све под список…