во

Како се покажа твојата секретарка?

Двајца директори разговараат:

– Како се покажа твојата секретарка?

– Ја избркав.

– Зошто? Беше многу убава.

– Еден ден влегувам во канцеларијата а таа ме пречекува со зборовите: „Имам изненадување за вас“ – и излезе.

По некое време се појавија сите вработени од мојата компанија со цвеќиња, бонбони, коњаци… Скандираа: „Среќен роденден господине директоре“…

– Што има лошо во тоа?

– Па јас веќе се соблеков.