во

Леле, нешто лошо сонував и целата се исплашив…

Се буди жена среде ноќ цела исплашена и испотена и го буди и својот маж, велејќи му:

– Леле, нешто лошо сонував и целата се исплашив… Знаеш, порано кога бев мала, кога ќе имав кошмар, одев кај мајка ми и таа ме гушкаше и смируваше…

А мажот и вели:

– Ти стварно не си нормална!! Сега во 3 ипол сабајле да те возам до кај мајка ти?