во

Мажот гледа слики на голи жени на компјутер. Жена му пополека се прикрадува…

Мажот гледа слики на голи жени на компјутер. Жена му пополека се прикрадува и тивко застанува зад него. По едно време му вели:

– Стој!

Мажот се стресува, веднаш се препотува и мисли како да се извлече.

Жената:

– Врати една назад!

Мажот послушно враќа една слика назад и чека да започне кавгата.

– Е вакви завеси сакам во кујната!