во

Мала, ај покажи ни го папокот, ќе ти дадеме 50 евра…

Се возеле двајца дечки во автобус, па и викаат на една згодна плавуша:

– Мала, ај покажи ни го папокот, ќе ти дадеме 50 евра.

– Дајте ми вие 100 евра ќе ви покажам и кај ми е оперирано слепото црево.

– Еве ти ги парите, ајде сега соблекувај се!

Автобусот застанал на автобуската станица кај болницата, а таа им вели:

– Ја гледате зградана десно…

– Ја гледаме.

– Епа таму ме оперираа од слепо црево …