во

Миличок, знаеш дека во недела ми е роденден нели? Ќе има ли подарок за твоето маченце?

Жената го прашува мажот:

– Миличок, знаеш дека во недела ми е роденден нели? Ќе има ли подарок за твоето маченце?

– Секако дека ќе има, сум ти спремил нешто, но сакам да биде изненадување.

– Сега нема да заспијам! Те молам кажи ми што е!

– Ти се допаѓа ли Италија?

– Оф да, многу!

– А, Англија?

– О Боже, од секогаш сум го сакала Лондон!!

– Одлично. Во недела вечер играат Италија – Англија во финале. Купив пиво и веќе се лади во фрижидерот.