во

Милорд, треба да Ви признам нешто. Јас не сум девствена!

Првата брачна ноќ на Лорд Џон. Влегува во спалната на милејди, облечен во бела пижама.

– Милорд, треба да Ви признам нешто. Јас не сум девствена!

Лордот, без да каже збор излегува и после кратко време се враќа во црна пижама.

– Но, милорд?!?

– Милејди, во бело одам само на премиера!