во

Младиот комшија ја среќава комшивката во лифтот…

Младиот комшија ја среќава комшивката во лифтот.

– Каде ќе одиш, Трпано? – Прашува комшијата.

– Одам да давам крв.

– Колку се плаќа за давање на крв?

– Па 20 евра.

– Леле, малку! Јас, пак, одам да донирам сперма и банката ми плаќа 50 евра.

Трпана стегнува усни и луто тргнува напред. Наредниот ден, пак се среќаваат во лифтот.

– Пак ли крв ќе даваш, Трпана?

– М-мм…, одговара таа со полна уста!