во

Навистина, мојот комшија е екстремно глуп човек…

Навистина, мојот комшија е екстремно глуп човек. Пред малку ми испрати СМС:

„Имајте с*кс потивко, сакам да спијам!“

Каков с*кс, бе!? Човекот не сфаќа дека јас сум чувар и секоја вечер сум трета смена на работа!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Жената нервозна не може да заспие го буди мажот…

Жено, нели си на диета ма?