во

На граничен премин, полицаец му се јавува на службеникот на должност…

На граничен премин, полицаец му се јавува на службеникот на должност:

– Здраво шефе, пронајдовме 170 килограми кокаин.

– Што 120?

– Да 90!

– Не можам да те чујам добро, ми прекинуваш! Рече 50тина?

– Да 30!

– Па, не ми се јавувај за ништо!