во

Отишол Влав да купува автомобил….

Отишол Влав да купува автомобил.

– Колку чини овој автомобил?

– 10 000 евра!

– А колку троши?

– 10 литри на 100км.

…- Скапо, а овој колку чини?

– 8 000 евра!

– Колку троши?

– 7 литри на 100км!

– Скапо, а овој малиот?

– 6 000 евра?

– А колку троши?

Продавачот видно изнервиран му одговара:

– Една лажица на 100 км!

– Супена или кафена?