во

Пак вие? Вчера ве спасивме затоа што сте јаделе отровни печурки…

Донеле влаинка во итната медицинска помош и докторот ја прашал:

– Пак вие? Вчера ве спасивме затоа што сте јаделе отровни печурки, а денес?

– Исто, синко. Останаа од вчера, па реков да не ги фрламе.