во

Па добро бре зете имаш ли некоја мана?

– Зете, пиеш ли?

– Неее

– А, коцка фаќаш?

– Неее никако…

– Да не бркаш швалерки?

– Нееее…

– Па добро бре зете имаш ли некоја мана?

– Подлажнувам малку…