во

Па добро Мујо, како успеа да згазиш дури 52-ца?

Судијата го прашува Мујо:

• Па добро Мујо, како успеа да згазиш дури 52-ца?

• Ми откажаа сопирачките!

• Добро, ама како баш толку многу?

• Па, во моментот кога ми откажаа сопирачките, двајца беа од едната страна, а 50 од другата страна на автобуската постојка.

• И?

• И тогаш помислив „Подобро да ги згазам овие двајца отколку 50!”

• Па тогаш, како ги згазивте сите?

• Па кога го згазив првиот, вториот почна да бега накај тие 50 …