во

Планинареле Македонец, Американец и Кинез се качиле на некој врв и нашиов прв почнал да вика…

Планинареле Македонец, Американец и Кинез се качиле на некој врв и нашиов прв почнал да вика:

– Теее саакааам!!!

И низ планината одекнало

– Тее саакааам, тее саакааам…

Американецот извикнал:

– I loove yoouuu!!!

А ехото одговорило:

– I loove yoouuu, I loove yoouuu…

Кинезот извикал:

– 我愛你!!!

А ехото:

— Кааакоооооо?!