во

Само што заспал мажот дома, швалерот користи да излезе од шкафот и да си оди накај дома….

Само што заспал мажот дома, швалерот користи да излезе од шкафот и да си оди накај дома.

Излегол полека, со јакна во рака, да не му е ладно надвор и во тој момент станува мажот, го гледа и така сонлив го прашува:

– Кој си ти бе?

– Молец!

– Па што си ми ја земал јакната?

– Дома ќе си ја јадам!