во

Си биле три другарки…

Си биле три другарки.

Првата се омажила од љубов, но постојано ѝ недостигале пари и луксузен живот.

Втората се омажила за пари, но вечно ѝ недостигало внимание и романтични чувства.

Третата воопшто не се омажила и тајно им завидувала на другите две.

А каква е поуката? Поука не може да се извелче. Ама и на жена не може да ѝ се угоди.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Един повозрасен човек се приближил до една убава девојка и ја прашал…

Жената нервозна не може да заспие го буди мажот…