во

Слези кај соседите долу тие лепеа тапети нели станот ни е ист…

Семејство планира да лепи тапети по дома. Жената му вели на мажот:

– Слези кај соседите долу тие лепеа тапети нели станот ни е ист, па прашај ги колку ролни купиле.

Мажот отишол и соседите му кажале 16.

Купиле тапети. Почнале да ги лепат. 6 ролни им останале.

Мажот нервозен слегува кај соседите:

– Абе комшии, зошто ме излажавте!? Па 6 ролни ни останаа!

– Е да де, и на нас толку ни останаа!