во

Уште еднаш кажи ми дека сум крава, се разведувам од тебе…

Трпана му се дере на Трпе:


– Уште еднаш кажи ми дека сум крава, се разведувам од тебе. А, сега си легнувам, нозете ме болат од работа.

– Предните или задните?