во

Фата на Мујо од Куманово…

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ:

– Фата на Мују 🙂

МЕСТО НА РАЃАЊЕ:

– Дома!

ХОРОСКОПСКИ ЗНАК:

– Овца ШТО АВТО ВОЗИТЕ:

– Мој муж вози, а ја га гурам да запали

ИДЕТЕ ЛИ НА ФИТНЕС?

– Што има ја да иду, кд он не доваѓа куде нас..

ОМИЛЕНА ЗЕМЈА:

– Исфрезана!

ПОСТОИ ЛИ ОСОБА ШТО ВЕ ФАСЦИНИРА?

– Мој муж. 20 године му викам да не моча по даску од ВЦ шољу, ама џабе

БРОЈ НА ЦИПЕЛЕ ШТО НОСИТЕ?

– Едни за три године

НА ШТО НАЈВИШЕ ТРОШИТЕ ПАРЕ?

– На враќање на дугови!