во , ,

10 Бизарни фејлови на “генијални” градежници

Ескалатор кој завршува во ѕид и тоалет за инвалидска количка до кој се стигнува по скали – смешни фото-докази дека не секој треба да биде градежник.

Градењето, без разлика дали зграда, улица или што било друго, не е воопшто лесно.

Покрај тоа што се потребни инженери и архитекти, потребни се и градежници кои знаат што прават.

Но, изгледа не сите градежници се талентирани или обучени за својата професија:

„Паметно, навистина паметно“.

„Како некој го дозволил ова?“

„Тоалетот за инвалидска количка? Качете се по скалите“.

„Корисно“.

„Како да се симнеме од ескалаторот?“

„Не го вклучувајте вентилаторот!“

„Се надевам дека никогаш нема да има пожар во оваа зграда“.

„Најкорисната гаража во светот“.

„Упс“.

„Решен проблем“.