во

10+ Луѓе кои не биле толку среќни денес

Во еден љубопитен експеримент, починатиот научник Стивен Хокинг организирал забава со балони и мезе. Сепак, тој ги испратил поканите дури откако завршила забавата. Овој експеримент бил дизајниран да докаже дека патувањето низ времето е невозможно, а тој успеал во тоа.

Сепак, НАСА има поинакво мислење и потврди дека патувањето низ времето е можно, но не на начинот на кој често се прикажува во научно-фантастичните филмови. Ова откровение може да дојде како олеснување за оние кои сакаат одново да ги започнат своите тешки денови.

„Направив тест за мувла во воздухот во мојот стан.“

„Мојата стапало откако носев мокра чизма со дупче во неа 10 часа“

„Имав цистично мозолче на челото кое прилично многу отече. Потоа отокот мигрираше надолу и сега изгледам како Аниморф.“

„Еден мој другар си мислеше дека кремата за сончање е добра идеја.“

„Мојот камион за скара изгоре минатиот месец.“

„Го вклучив моето греење утрово и се вратив 10 минути подоцна за да го најдам ова“.

„Го позајмив автомобилот на мојот брат за еден ден и како благодарност, тој го наполни мојот автомобил со погрешно гориво“.

„Отидов да ја користам бањата кај куќата на пријател — за малку ќе доживеав срцев удар“.

„Седев на капакот од тоалетот и чекав да ми се наполни бањата, скролав по телефонот кога капакот се скрши и го фрлив телефонот во бањата.“

„Значи ова ми се случи денес.“

„Косев висока трева кога прегазив нешто метално и и го забив во гумата на автомобилот“.

„Ја замолив жена ми да ми го среди вратот со машинка. Да, ние сѐ уште сме во брак.“

„Потрошив 24 часа правејќи супа од пилешки коски, само за да ја направиме оваа дебитантска грешка“

„Ме убоде во око во 2 по полноќ додека спиев, најверојатно една од последните оси сезоната“.

„Заборавив да ставам крема за сончање на нозете.“

„Во чизма со скршено стапало на 7-миот ден од 24, од мојата турнеја од соништата низ Обединетото Кралство“

„Претпоставувам дека нема пица за мене вечерва.“

„Упс, има дупка таму.“

„Сум ги испуштил клучевите откако ја заклучив колата. Кога се вратив го затекнав ова“

“Ти ги најдов клучевите. Ако ги сакаш назад ќе мора да ПЛАТИШ!”

„Ја заглавив лименката со туна во мијалникот“.