во

11 Луѓе на кои неделата сигурно им оди полошо отколку вашата

Дури и ако знаат дека деновите ќе им поминат релативно добро, повеќето се под стрес и, генерално, не се чувствуваат најдобро.

Ако мислите дека сте имале лош почеток на неделата, овие луѓе сигурно имале полош од вашиот:

„Си го пакував ручекот за работа во темница“.

„Денес ѝ е роденден на ќерка ми и ѝ направив торта. Ја ставив во фрижидер, и кога отворив да ја проверам…“

„Денес паднав низ таванот“.

„Си ја изгорев раката и ми падна тавата“.

„Додека си ги вадев слушалките, очилата ми паднаа во супата“.

„Ми се истури какао врз крпите на цимерката“.

„Во ресторан порачав вода со лимон, и ова е парчето лимон што ми го ставија внатре“.

„Најдов екстра протеини во инстант супата што ја правев“.

„Ги оставив слушалките да се полнат преку ноќ“.

„Си купив шпил карти“.

„Шест месеци откако го купив прочистувачот за воздух, решив да го сменам филтерот – стариот воопшто не бил отворен“.