во

11 Урнебесни мемиња во кои ќе се пронајдат сите луѓе од Балканот

Отвораме шише пиво со сè освен отворач, а родителите постојано нè обвинуваа/т за високите сметки за струја бидејќи не ги исклучуваме светилките – некои работи им се заеднички на буквално сите Балканци.

Изминативе неколку години, мемињата станаа најпопуларниот медиум за кажување шеги, најмногу бидејќи овозможуваат премногу реалистично да си го прикажеме секојдневието.

На Фејсбук, пак, постои профил посветен само на мемиња во кои ќе се пронајдат сите кои живеат во Источна Европа, вклучувајќи нè и нас Балканците.

Дел од најсмешните мемиња споделени таму: