во

12 Работи кои прават да изгледате неуредно: Бели траги од антиперспирант…

Од траги на шминка на кошулата и ластиче ставено на рака како алка до прескокнати гајки на ременот, кои знаци оддаваат впечаток дека не внимавате доволно на изгледот?

Кога станува збор за изгледот дефинитивно клучни се деталите. Колку и да сте дотерани, ако не внимавате на најситните работи, тогаш може да изгледате неуредно.

Грешки кои прават да изгледате неуредно:

Прерамки од градник кои ѕиркаат под маичката

Бели траги од антиперспирант под пазувите

Дуксери со предолги ракави, кои изгледаат како да сте ги позајмиле од некого

Пудра на лицето која е несоодветна на тенот

Износен ремен

Претесни чевли од кои ви отекуваат нозете

Прескокнати гајки од панталоните

Првут на облеката

Траги од шминка на кошулата

Неуредни стапала

Ластиче за коса ставено на раката како алка

Нечисти уши