во

12 Фото докази дека мрзливоста може да биде почеток на генијални идеи

Мрзливоста е лоша работа, но понекогаш, кај некои луѓе, може да поттикне бујна имагинација и да произлезат генијални идеи.

Па така, некои луѓе секогаш одлучуваат да ги направат работите на полесниот начин и некогаш, тој начин може да биде генијален. А, понекогаш и апсурден.

Погледнете некои идеи произлезени од мрзливи луѓе:

Кога некој претерано мрази декорации, но мора нешто да се украси…

Најдобро решение кога ви требаат двете раце за работа…

Велат дека огнот ќе гори 14 часа без да мора да менувате дрва

За оние кои мразат да мијат садови

Да, за некого менувањето на часовникот при промена на времето е тешка работа

Кога ќе си купиш нова столица, ама си премногу мрзлив да ја склопиш

Ново ниво на мрзеливост…

Кога ве мрзи да го надгледувате тенџерето, технологијата може да биде од помош…

Ако имате кревет на спрат – добра идеја

Идеја како да се собираат лисјата полесно

А автомобилите на батерии може да се најдат за чистење