во

13 Фотографии од семејните архиви кои зрачат со добрина и љубов

Во денешно време, мора да се трудите многу да најдете фотографии кои ја загреваат душата меѓу бескрајниот тек на скандалозни снимки. Затоа, ве покануваме да ги погледнете фотографиите, чии автори ги овековечиле искрените емоции на своите најблиски. И, се разбира, не можевме без бонус фотографијата од нашите четириножни пријатели на крајот од статијата.

1. Мајка, татко и нивните 3 ќерки работат на ист лет.

2. „Отидов во дом за згрижување пред 38 години и цел живот мислев дека татко ми го нема пред да се родам. Информациите за документите за посвојување се покажаа погрешни“.

3. „Една недела откако брат ми излезе од кома, отидовме во нашиот омилен ресторан“.

4. Прегратки од дедо.

„Ја носев оваа кошула,
Сега ти ја давам.
Држи ја цврсто, знај дека ќе бидам таму
кога одеднаш ќе решиш да се сетиш на мене.
Со љубов, дедо“.

5. „Мојата баба има 91 година и само што заврши со сликањето“.

6. Постарата сестра го држеше за рака својот помал брат во текот на целата прошетка.

7. Редок момент кога не се караат меѓу себе.

8. „Татко ми има Алцхајмерова болест, па мајка ми се грижи за него. Тие се во брак повеќе од 40 години“.

9. „Нарачав портрет на мојата сопруга и нашите деца од омилениот уметник на мојата сопруга како подарок за нашата 15-годишнина од бракот“.

10. „Толку многу ја сакам училишната слика на татко ми што побарав графити уметник да ја репродуцира на оџакот во дворот во негов спомен“.

11. „Моите родители добија соодветни тетоважи од нивните отпечатоци од прсти“

12. „Го зедоа кучето од прифатилиштето. Тој е неверојатно среќен со своето ново семејство“.

13. 5 поколенија во една фотографија.

Бонус: Семејна фотографија од домашните миленици