во

14 Дами кои направиле пластична операција и сега изгледаат сосема различно

Свртувањето кон пластичната хирургија може да биде одлично решение кога човек точно знае што сака да види во огледалото и на фотографиите. Добро е што денес има можност да го смените обликот на носот кој ве нервира уште од детството или да ја отстраните двојната брада која се појавила како резултат на многучасовна работа пред компјутер.

„Се збогував со мојот долг нос пред 5 месеци.“

7 недели по операцијата.

„Не ми се верува дека конечно поминав низ ринопластика“.

„Веќе не размислувам за тоа како изгледа мојот нос на фотографиите“.

Бев толку загрижен што ќе си ги трошам парите!

„Бев многу нервозен, но единствено жалам што не направив ринопластика порано“.

Пред и по 2 ml филер во брадата.

Една година по ринопластика.

„Нешто повеќе од една година по ринопластика. Плус подобро разбирање за тоа како да се нанесе шминка. Дефинитивно сум многу посреќен и се чувствувам илјада пати посигурна“.

Само што направив липосукција на брадата“.

„Ринопластика, зголемување на брадата, отстранување на маснотии на образите, липосукција на брадата, филери под очите и во усните. Пред и потоа“.“

Пред гениопластика и 2 недели после неа.

Ринопластиката го менува целото лице.

“Имам 61 година. Направив лифтинг на лицето и вратот. Немам за што да жалам.“