во

14 Познати личности кои повеќе не изгледаат како што ги паметиме

Еден ден поминува врвот на славата на која било ѕвезда: актерот се помалку се појавува на телевизија, ретко гостува на светски забави. Но, визијата за идолот на врвот на неговата кариера е цврсто вградена во меморијата на обожавателите и веројатно нема да му отстапи место на неговиот сегашен изглед.

Том Круз

Џо Пеши

Менди Мур

Селин Дион

Хилари Даф

Ребел Вилсон

Џона Хил

Иан Сомерхалдер

Џесика Симпсон

Кеша

Тејлор Момсон

Бритни Спирс

Кирсти Али

Бонус: Енди Мекдауел во „Bad Girls“ во 1994 година и сега