во

14 Родители кои сигурно имаат полош ден од вас

Кријат огромни суми пари несвесни зошто тоа не е во ред, сакаат да влегуваат во чудни места, како тоалетна школка, и сакаат да ги оставаат играчките само на места каде што не треба – секој ден е полн (непријатни) изненадувања за родителите со мали деца.

Велат дека децата се најголемото богатство и иако ова е точно, децата се и најголемиот предизвик.

Додека се мали, тешко дека ќе успеете да им објасните зошто не треба да прават нешто и скоро секогаш си тераат „по свое“.

Неколку родители со мали деца кои сигурно имаат полош ден од вас:

„Мислев дека изгубив 350 долари и три месеци подоцна ги најдов во собата на 4-годишната ќерка“.

„Ќерка ми само ми рече ’Повели тато‘ и ми ги стави овие во џебот. Уште не знам од кое парче мебел ги извадила“.

„Сестра ми по грешка го испрати нејзиниот 11-годишен син на училиште со лименка пиво“.

„Точно еден час ги бараат клучевите што нивното дете ги закопа во песокот“.

„Ќерка ми која има две години го мие лаптопот на татко ѝ бидејќи бил многу валкан“.

Како да познаете дека некој има 3-годишно дете

„Работите што денес ги извадив од звучникот“.

„Педикир за Денот на вљубените од ќерка ми“.

„Во точно овој момент, син ми сфати дека направил грешка“.

„Открив каде моите 3-годишни близнаци ми ги кријат монетите“.

„Ќерката на другарка ми се заглави“.

„Кога си дојдов дома, го начекав син ми како го ’поправа‘ лаптопот“.

„Син ми ја нашол бојата за храна“.