во , ,

14 Урнебесни „Направи сам“ проекти од луѓе без никаков талент

Но, неретко забораваме дека луѓето кои прават вакви видеа, обично имаат и повеќе искуство, и повеќе потребни алати и материјали.

Смешни „направи сам“ проекти од луѓе кои ги прецениле своите способности, споделени на Редит:

„Направив полица инспирирана од серијата The Simpsons“.

„Кога имав 5 или 6 години, на тато му направив држач за молив“.

„Направи сам“ отвор за мачка на вратата

„Мојот неодамнешен проект“.

„Си направив држач за антиперспирантот“.

„Држач за телефон. Го направив за 15 минути“.

Велосипед

„Мајсторот пробал да направи нешто“.

„Што велите за скалите во нашата градина?“

„Еден пријател ми рече дека постојано го губел далечинскиот управувач, па ова било неговото решение“.

„Дали го имав потребниот алат? Не. Дали изгледа добро? Не. Дали е функционално? Не“.

„Го видов ова на улица…“

„Мојот нов лустер“.

„Држач за сапун во бањата на другар ми“.