во

14 Урнебесни фотографии кои покажуваат зошто не треба да купувате онлајн од непроверени продавници

Минијатурни столчиња за во канцеларија, сандали со чудни пропорции и палто со испечатени бисери – не можете да им верувате на сите онлајн продавници.

Онлајн купувањето веќе е популарно ширум целиот свет, но се чини многу луѓе не научиле дека не можат да им веруваат на сите онлајн продавници.

Односно, најдобро не порачувајте ништо од непроверени продавници бидејќи најверојатно ќе бидете измамени.
Смешни фотки што покажуваат зошто треба да бидете внимателни кога купувате онлајн:
„Ова ’палто со бисери‘ ме направи попаметна личност. Сега сум повнимателна кога купувам онлајн“.

„Дечко ми нарача чорапи со принт од неговото лице. На левиот чорап навистина е тој, но немаме поим кој е дечкото на десниот“.

„Лани шефот купи нови столчиња за во канцеларија од онлајн продавница“.

„Платив екстра за да ми ја спакуваат нарачката како подарок“.

„Можеби некој ги искубал пердувите?“

„Еве што добив наместо појачалото од 700 евра“.

„Онлајн купив големо огледало и го добив денес…“

„Денес на другар ми му стигна базенот со ’семејна големина‘“.

„Девојка ми сакаше да ме изненади со подарок“.

„Маската што ја порачав (лево) и маската што ја добив (десно)“.

„Играчката излезе помала отколку што очекував, но барем мачорот пробува да покаже благодарност“.

„Купив хартиени бришачи онлајн. Овие беа најголемите“.

„Само што ми стигнаа сандалите што си ги порачав онлајн“.

„Девојка ми беше пресреќна што нашла плоча за четири евра“.