во

14 Фотографии од познати личности и нивните деца на иста возраст

Често се потврдува изреката „Крушата под круша паѓа“. Сите познати личности во нашата статија имаат деца кои тргнале по нивните стапки: и тие станале познати и постигнале одлични резултати, исто како и нивните родители на иста возраст.

Лени Кравиц и Зои Кравиц на 32 години

Анџелина Џоли и Шајло Џоли-Пит на 15 години

Том Хенкс и Колин Хенкс на 42 години

Блајт Денер и Гвинет Палтроу на 42 години

Пеги Липтон и Рашида Џонс, 44

Голди Хон и Кејт Хадсон на 40 години

Мелани Грифит и Дакота Џонсон на 32 години

Дејмон Вејанс и Дејмон Вејанс Џуниор, 31 година

Мерил Стрип и Меми Гамер на 37 години

Рон Хауард и Брајс Далас Хауард, 38

Деми Мур и Румер Глен Вилис на 28 години

Ума Турман и Маја Хок на 22 години

Леа Томпсон и Зои Дојч, 24

Кери Фишер и Били Лорд на 27 години