во

15 Случаи кога мрзеливоста не беше движечка сила на процесот, но нè насмеа

Се смета дека помалку физички активните луѓе се поинтелигентни од физички активните луѓе. Да, тоа е научен факт, но немојте да не цитирате следниот пат кога мајка ви ќе ве замоли да ја средите вашата соба. Мрзеливоста може да се поврзе со повисока интелигенција и навистина поттикнува откривање креативни решенија, но понекогаш тоа е само изговор за невешта работа.

1. „Забележано во продавница – мода од следното ниво“.

2. „Ја бојадисав оградата, шефе“.

3. „Доволно е добро…“

4. „Завршив со прикачувањето на безбедносната ознака“.

5. „Го бојадисаа тротоарот!“

6. Авторот навистина се справува со зборови.

7. „Време е да го поправиме часовникот, момци“.

8. „Сопственикот не сметаше дека е соодветно да ја земе паричката пред да бојадиса“.

9. „Пакетот е испорачан безбедно“.

10. „Паградата е поставена. Што мислиш?”

11. „Мрзливиот човек на работа“.

12. Луѓето на овој универзитет секако знаат што прават.

13. „Ја заварив рамката, шефе“.

14. „Наместо да го исчисти отворот за вентилација, само закачи освежувач за воздух“.

15. „Вистинската уметност не може да биде ограничена“.