во ,

15 Фотографии кои покажуваат дека не е се како што изгледа на прв поглед

Не им верувајте секогаш на очите. Животот е најголемиот волшебник и секогаш може да ви го замати мозокот, дури и со најобичните предмети. Бидете внимателни со околината, бидејќи никогаш не знаете кога може да наидете на работи кои не се така како што изгледаат на прв поглед.

1. „Мајка ми одгледа џиновска жолта краставица“.

2. „Едно од моите кучиња личи на сенка на другото“.

3. „Забележав дека облакот зад мојата девојка има интересна форма“.

4. „Тетратка од тенки дрвени листови“

5. „Има прозорец во локална самопослуга што изгледа како камион кој пробива ѕид“.

6. „Моите кактуси личат на пештерски човек кој лови зајак“.

7. Овој полнач на Tesla изгледа како ретро пумпа за гас.

8. „Жолчката од скршено варено јајце изгледа како мало човече кое се обидува да избега“.

9. „Овој исушен цвет изгледа како емоџи модар патлиџан“.

10. „На трупецот што го поделив има втиснато мачка“.

11. „Карпа што личи на јастреб и мало гнездо“

12. „Пукнатината на овој прозорец изгледа како лице на мачка“.

13. „Овој модел личи на Елмо“.

14. „Снимав бура со грмотевици пред некој ден и уловив молња што личи на човек“.

15. „Овие бариери изгледаат како да се во завршна фаза на многу важна трка“.