во

16 Дами кои им верувале на стилистите и не зажалиле

За многу дами, секојдневните задолженија одземаат толку многу енергија што не им останува доволно енергија да се грижат за својата убавина.

За среќа, во светот постојат професионалци кои дури и не мора да објаснуваат ништо: доаѓате, седнувате на столот и магијата започнува.