во

16 Докази дека мажите се неисцрпен извор на смешни ситуации

Понекогаш се чини дека мажите засекогаш остануваат деца. Претставниците на посилната половина на човештвото се оние кои најчесто уживаат во секакви електронски играчки и компјутерски игри, измислуваат шеги и трикови, па дури и создаваат нови екстремни спортови.

„Мојот сопруг постави бариера и овие двајца воопшто не се среќни“

Бремена сум во 30та недела. Го замолив маж ми да ми купи нешто слатко. Тој го донесе ова:

„Мојот пријател зготви диносаурус во шума“

„Еден ден мојот сопруг ме замоли да го научам да плете. После 9 месеци напорна работа тој конечно направи крпа за садови“

„Го замолив мојот сопруг да ги стави остатоците од јадењето на масата во фрижидер и не се разочарав“

„Само се шегувам. Јас сум разочаран”.

„Мојот сопруг отиде да ми земе тампони и се врати со подарок сет во чест на „тие денови“

„Десет години брачен живот, три деца и јас го сакаме како и секогаш“.

„Се селиме и мојот сопруг само што го завитка кучето во фолија со меурчиња. Да бидам искрен, малку ми е страв да спијам вечерва“.

„Му реков на мојот пријател дека би сакала куќички од ѓумбир. Тој го донесе тоа“.

„Му кажав на мојот сопруг дека ми треба повеќе предиво и му покажав 4 бои што ми требаат. Се врати со 14  различни нијанси! Најдобриот сопруг на светот“

„Го замолив маж ми да купи тиквички“

„Му предложив на мојот пријател да пече кроасани за вечера“.

„Резултатот од моето барање за замена на тоалетниот капак. Се разбудив и ја видов оваа креација на мојот сопруг“.

„Го замолив мојот сопруг да ги постави ролетните!“

„Мојот пријател може да плете и го направи ова еден ден“.

„Моето момче секогаш внимава што зборувам или правам. Така, за Денот на вљубените го добив овој комплет игли за плетење!“

„Сакав мојата сопруга и ќерките да се насмеат за време на фотографирањето, па ја кажав мојата омилена шега.“