во

16 Луѓе кои процветале со текот на годините и времето

Природата е своеволна. Некои луѓе се создадени привлечни, други се менуваат со возраста, а други мора да работат напорно за да станат поубави. Нашите херои поминале низ различни животни перипетии, но сите станаа вистински убавци и убавици.

Еве што може да се случи за 10 години.

Нешто што никогаш не очекував да го видам. Толку наивно слатко момче кое се трансформираше во грчки бог.

„Ми пораснаа забите, ја потстрижав косата и пуштив брада.“

Од вистински Хари Потер до елегантна дама.

Доколку не го триете лицето со истата крпа што ја користите за остатокот од телото, тогаш се случува вистинско чудо.

„На првите две фотографии имам 17 години, а подолу – 23 години“.

„На 14 и 24 години. На училиште често ме нервираа, а гледајќи наназад не ги ни обвинувам.“

На 21 и 31 година.

На 19 и 25 години.

На 16 и 32 години. Брадите прават вистинска магија.

Фризурите прават разлика. На 16 и 21 година.

Разликата е речиси десет години: 13 и 22 години.

„На 16 и 25 години“.

„На 10 и 19 години. Беше вистинско патешествие, што да кажам?

На 17 и 30 години.

„На 13 и 23 години. Без очила, но палтото сè уште го чувам.“

„Да, само морав да ги извадам очилата. на 13 и 21 година“.