во

16 Работи кои се толку катастрофално изведени, што нема да ви се верува дека некој земал плата за нив

Избетонирани шахти, извиткани цевки, наместена тоалетна школка без простор за седнување на неа… Некои мајстори навистина не си го заслужуваат хонорарот.

Сте сретнале ли некои дизајни и работи кои се толку лошо и непромислено изведени, што сте помислиле – како некој го одобрил ова и зошто мајсторот е платен?

Низ светот има многу такви случаи, а луѓе на Редит ги споделуваат некои од најсмешните што ги виделе.

Погледнете дел од нив:

„Строго забранет влез…“

„Се сетив на ова што го видов пред неколку години во јавен тоалет“

„Мислеле дека нема да треба да се употребува…“

„Размислил ли некој пред да ја инсталира цевкава тука?“

„Барем вратата не паднала уште…“

„Не ми се верува дека вентилаторот е вака поставен“

„Кога мајсторот знае да гледа само на дигитален часовник“

„Со среќа во отворањето на оваа шахта“

„Совршен агол од 90 степени“

„Како се седнува на оваа шолја?“

„Градежните работи во моето училиште се одвиваат одлично“

„За малку ќе ја погоделе…“

„Ако сакате да зачувате простор – идеално решение…“

„Бесмртниот конус“

„За подобра инклузивност во градот“

„Мастилото се јаде ли?“