во

17 Луѓе кои ризикуваа и драстично го променија својот изглед

Луѓето често се незадоволни од својот изглед. Некои ги нервира големината на носот, а други не се задоволни од обликот на веѓите. Нема ништо лошо да го промените она што не ви се допаѓа кај себе. И додека во некои случаи пинцетите се доволни за тоа, во други е потребна сериозна процедура.

„Ги ламинирав веѓите.“

„3 месеци по септоринопластика, како и зголемување на брадата и липосукција.”

„Пред и потоа. 2 години по ринопластика и 2 месеци по блефаропластика и подигнување на веѓите.

„2 недели после септоринопластика“.

„3 недели по ринопластика. Воодушевена сум од резултатот и покрај фактот што отокот целосно ќе се намали дури една година подоцна“.

„Се збогував со мојот долг нос пред 5 месеци. Првично сакав да ги споделам резултатите 6 месеци по операцијата, но мислам дека ништо нема да се промени многу дотогаш“.

„Поминаа 1 година и 8 месеци од операциите и на вилиците и на брадата. Следната цел е намалување на ноздрите“.

„Првпат ги депилирав веѓите за да ги раздвојам. Изгледа претерав“.

„11 дена после блефаропластиката“.

Неверојатни резултати по липосукција на брадата.

„12 дена по радикалната трансформација со азиска ринопластика во Торонто. Среќена како и секогаш!“

„Фотографии пред и по гингивектомија направени со разлика од 4 месеци“.

„7 недели по септоринопластика. Не очекував дека отокот ќе се намали и потоа ќе се влоши“.

„Пред и после липосукција на брадата. Многу сум среќна со резултатот!“

Преден и страничен поглед. 7 недели по септоринопластика и носење протези.

„Ги средив веѓите.”

После ринопластика, трансплантација на коса и липосукција на вратот.