во ,

17 Нетипични фотографии што моравме да ги погледнеме двапати за да ги разбереме

Често на Интернет наидуваме на слика направена од некого, збунети се замрзнуваме и велиме: „Не, ова не се случува!“. Но, по неколку секунди сфаќаме дека нашиот поглед се пошегува со нас. Треба само внимателно да погледнеме за се веднаш да си дојде на свое место.

„Брат ми ми испрати слика од вилата. Седи на мојата маса една недела додека да сфатам дека е наопаку. “

„Забележав огромна верверица преку патот.“

„Моето куче со две глави“

„Светлината ме направи транспарентен“

Кој е доброто момче овде?

Ова е слика на автомобил

Извлечените завеси некако создадоа проекција на автомобилите што минуваат надвор.

„Мојата девојка личи на налепница.“

Огледалото на попуст се чини дека се продава со огромни чизми во форма на нога

Всушност, ова комбе е целосно бело.

Оваа вафла е толку совршена што изгледа пластично

Едноставно лежи зад стапалото, но изгледа како да тоне во тепихот

Поле со трактор

Овие лози изгледаат како слон

„Ја нацртав оваа 3Д улична уметност на фестивалот денес“

Стрмен рид со дрвја што изгледа како вертикален зелен ѕид

Зградата на овој музеј како да се дави во езерото