во

18 Луѓе кои избрале пластична хирургија за да го подобрат видот и самодовербата

Секој од нас е уникатен и убав на свој начин, без разлика на нашиот изглед. Сепак, сите ние имаме одредени физички карактеристики за кои се чувствуваме несигурни и би сакале да ги промениме. Да се ​​биде среќен со својот изглед е важна работа што влијае на нашата самодоверба. Затоа секој ден се повеќе луѓе се осмелуваат на различни процедури за подобрување на естетиката.

1. „Првото нешто што го кажа мојот хирург беше: „Мораме да го направиме ова двапати.“ Така направив 2 ринопластики.

2. „8 мм лизгачка гениопластика, спојници“

3. „Уште долг пат е пред нас, но каква разлика направија 8 месеци!!! Чувствувам дека целото лице ми се исправи.

4. “Ринопластика пред/после, 10 дена потоа!”

5. „Пред и после ринопластика“

6. „Блиску сум до 4-годишнината од мојата ринопластика. Една од најдобрите одлуки што сум ги донела“.

7. „Пред (лево) и потоа (десно)! 8 месеци подоцна”

8. „Тоа е 2 месеци подоцна“

9. „Конечно завршив со инвизигон! Малку повеќе од година и пол“.

10. „Ажурирање на брадата: скоро 4 месеци. Најдобро решение досега. Повеќе не ја препознавам оваа друга личност.

11. “Една година по мојата трансплантација на коса!”

12. „Корекција на опаѓање на косата“

„Си реков дека не ми е грижа, но мислам дека разликата во изразот на лицето кажува се. Се надевам дека ќе можам да инспирирам некои од вас затоа што вреди. Не за другите, за себе!“

13. Ова е прекрасната трансформација на насмевката за само 4 месеци.

14. „Пред и по 8 мм (6 месеци потоа)“

15. „Четиринаесетти ден потоа – ринопластика и зголемување на брадата“

16. Резултатот на нова насмевка

17. „Речиси 8 месеци потоа“

18. “Еве го финалниот дел!“