во

18 Непријатни ситуации кои не расположија денес

Кога ќе се најдете во некоја непријатна ситуација, последното нешто што сакаме е некој да дознае за тоа. Но, додека другите се вцрвуваат, хероите од нашата денешна компилација не се двоумеа да зборуваат за својот и туѓиот срам на Интернет, а нивните објави добија главно одобрувачки коментари.

„Утрово влегов во кујната како од мајка родена… за среќа, тој се покажа како вистински професионалец и се преправаше дека ништо не забележал.“

„Таткото на девојката на мојот пријател по грешка им нарачал даска за сечење XXXXL.”

Нечиј нокт се заглавил во копчето од лифтот.

„Фризеру, ќе платиш за ова!”

Еве што може да се случи кога ќе се обидете да приготвите вечера за себе и вашето куче во исто време.

„Ги гледате овие јајца? Е требаше да бидат во питите. Испеков 2 безвредни чоколадни пити“.

„Отидов во продавница за нови мокасини. Најдов еден пар кој совршено се вклопува. Знаете ли зошто не можев да ги купам?“

“Испадна дека му припаѓаат на момчето што седеше на клупата до мене по чорапи“.

„Срам ми е да кажам колку време ми требаше да сфатам зошто мојот автомобил не сака да запали“.

„Се разбудив од лаењето на моето куче. Беше заглавена на каучот и премногу се срамеше да ме погледне во очи“.

„Вака мојата пријателка ги чува чизмите.”

„Се срамам да признаам колку пати се обидов да го земам овој компир. Да, тоа е испечатено на хартијата“.

„Синоќа свеќата некако мирисаше особено силно. Сега разбирам зошто“.

„Мојот пријател испушти саксија со цвеќе во тоалетот.”

„Како мојот дечко носи чорапи. Не случајно се така засукани, тој тоа го прави намерно“.

„Купив сосема нов глушец. Каков идиот сум“.

„Заборавив да извадам 8 пенкала од џебовите.”

“Мојот пријател ја нашол мојата менструална чашка и не знаел што е. Вака ја најдов.”

Мама беше многу засрамена кога на масата во кујната ја најде „долната облека на мојата девојка“.